Η αγωνία της Ρένας Δούρου δεν είναι οι “λίστες” αλλά … ” Την Κυριακή όσο το δυνατόν μαζικότερη συμμετοχή σε μια διαδικασία που υπερβαίνει τα όρια ενός κόμματος.” (ηχητικό)

(Πηγή: thefaq.gr)

“Την Κυριακή, το κρίσιμο είναι όσο το δυνατόν μαζικότερη συμμετοχή πολιτών σε μια διαδικασία που υπερβαίνει τα όρια ενός κόμματος. Μπορεί κάποιοι να επιχειρήσουν συγκρίσεις με τη συμμετοχή πολιτών σε διαδικασίες άλλων κομμάτων, αλλά αυτές δεν συγκρίνονται. Και από τις συνομιλίες που έχω με τον κόσμο, πιστεύω ότι οι συγκρίσεις δεν έχουν νόημα για τους πολίτες που προσβλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ και στον Αλέξη Τσίπρα για να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα στον τόπο”. Αυτά παρατήρησε, μεταξύ άλλων, σήμερα η Ρένα Δούρου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, υπεύθυνη Κλιματικής Κρίσης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.