Γιάννης Ραγκούσης: «Η καθολική συμμετοχή των πολιτών στις αυριανές εκλογές είναι κρίσιμη για τη ζωή των ίδιων. Τώρα αρχίζει η τελική επίθεση για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή με τον σχηματισμό μιας ριζοσπαστικής προοδευτικής κυβέρνησης»

(Πηγή: thefaq.gr)

Το δικό του μήνυμα στέλνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης, μια ανάσα πριν τις εκλογές Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την Κυριακή, ξεκαθαρίζοντας πως «η καθολική συμμετοχή των προοδευτικών πολιτών στις αυριανές εκλογές μας είναι πολύ κρίσιμη, σε τελική ανάλυση για τη ζωή των ίδιων» καθώς «τώρα αρχίζει η τελική επίθεση για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή με τον σχηματισμό μιας ριζοσπαστικής προοδευτικής κυβέρνησης. Έχουμε μπροστά μας τη μητέρα των μαχών που ενωμένοι θα δώσουμε».

Σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και τον Δημήτρη Τερζή, ο Γιάννης Ραγκούσης ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, τονίζοντας πως «η πτώση… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.