ΝΔ: Άλλη μια κίνηση που δείχνει … κάλπες! Δεν ψήφισαν μαζί με την ακροδεξιά στο Ευρωκοινοβούλιο την έκθεση για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας.

(Πηγή: thefaq.gr)

Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκε την Πέμπτη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η έκθεση για την ενταξιακή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας. Την έκθεση, υπερψήφισαν και στηρίζουν όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου πλην μιας μειοψηφίας ακροδεξιών ευρωβουλευτών αλλά και της Νέας Δημοκρατίας, που διαφοροποιήθηκε στην ψηφοφορία από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Η διαφοροποίηση αφορά δύο αρνητικές ψήφους και δύο αποχές ευρωβουλευτών της ΝΔ ενώ τρεις ευρωβουλευτές της απουσίαζαν από την ψηφοφορία.

Κι ενώ από το πρωί έκαναν την εμφάνισή τους σταδιακά στα συστημικά ΜΜΕ, “διαρροές” από κυβερνητικές πηγές για ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών στις 2 Οκτωβρίου, άλλη μια εξέλιξη το απόγευμα ερχεται να προστεθει στα σημάδια εκείνα που δείχνουν κάλπες.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ,  η έκθεση, με σκιώδη εισηγητή από την ομάδα της Αριστεράς, τον Στέλιο Κούλογλου, επαναλαμβάνει για… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.