Το απόλυτο “κάρφωμα” Τσίπρα στον Χατζηνικολάου: “Δύσκολα θα δεχόταν στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης την ερώτηση που δέχτηκε από τον David Ignatius για την κατρακύλα στην τελευταία θέση της Ευρώπης και 108η στον κόσμο στην Ελευθερία του Τύπου” (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

«Οι εκλογές έπρεπε να είχαν γίνει χθες» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας, σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου. «Αυτό που φοβάμαι όσο περνάει καιρός και δεν υπάρχει ουσιαστική αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας, δεν είναι αν θα κερδίσουμε, αλλά τι θα παραλάβουμε» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δεν έδειξε “αβροφροσύνη” ο Αλέξης Τσίπρας, στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Νίκο Χατζηνικολάου στον Real FM, για την κατάσταση στα ελληνικά ΜΜΕ και το πέπλο προστασίας των δημοσιογράφων απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άφησε σαφείς αιχμές για τις σχεσεις “εξάρτησης” των περισσότερων ΜΜΕ με την κυβέρνηση, την ώρα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.