Απίστευτο! Ομόφωνα Δικαστήριο επέβαλε ποινή 8 ετών για ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχικής ορμής!!! Δηκτικό σχόλιο του δικηγόρου Γ. Απατσίδη: “Στη δολοφονία του σκύλου της Καρολάιν επέβαλε (και σωστά) ποινή κάθειρξης 10 ετών…”

(Πηγή: thefaq.gr)

Ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με ψήφους 5-2, κρίθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της Έφης Τσιχλάκη. Συγκεκριμένα δεκτή έγινε η πρόταση της εισαγγελέως του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Δυτικής Κρήτης για ενοχή του 55χρονου συζύγου της Έφης Τσιχλάκη, η οποία βρέθηκε νεκρή με μια σφαίρα στο κεφάλι τον Μάρτιο του 2016

Η εισαγγελέας πρότεινε φυλάκιση 8 ετών. Το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς. «Κατά την άποψη μου βαρύνει το γεγονός ότι υπήρξε επίθεση κατά της θανούσας και στη συνέχεια πυροβολήθηκε. Δεν υπήρχε προμελέτη από μέρους του ήταν η ” κακιά… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.