Δραματική εξέλιξη: Απώλεια της ακοής από το ένα αυτί διέγνωσαν οι γιατροί στον φοιτητή που τραυματίσθηκε σοβαρά από επίθεση των ΜΑΤ – Σπασμένα δόντια και ράμματα στην κρανιακή χώρα! Αγωνία για την πορεία της υγείας του (vid-pics)

(Πηγή: thefaq.gr)

Απώλεια της ακοής από το ένα αυτί διέγνωσαν οι γιατροί του Ιπποκρατείου στον φοιτητή που μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο κεφάλι μετά την άγρια επίθεση των ΜΑΤ. Όπως εξήγησαν στο avgi.gr δεν γνωρίζουν ακόμα εάν η απώλεια της ακοής είναι πρόσκαιρη ή μόνιμη. Παράλληλα επεσήμαναν ότι στον φοιτητή έγιναν ράμματα στο κεφάλι ενώ έχει και σπασμένα δόντια.

Ήταν ευθεία βολή στο κεφάλι κύριε Πάνο; pic.twitter.com/KucmroXVPA
— Malamas Sotiriou (@MalamasSotiriou) May 26, 2022

– Διαβάστε: Έκτακτη Είδηση: Αστυνομικοί τραυμάτισαν σοβαρά φοιτητή με οβίδα κρότου – λάμψης στο #ΑΠΘ ! Αιμόφυρτος ο σπουδαστής στην άσφαλτο!

Ο φοιτητής τραυματίστηκε πιθανόν από χειροβομβίδα κρότου λάμψης όταν τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στους φοιτητές που διαδήλωναν κατά της συνεχούς… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.