Σε μοιραίο λάθος εξελίσσεται η Novartis! Η Γιάννα Παπαδάκου κατονομάζει υπάλληλο της πρεσβείας – μάρτυρα του FBI που ζήτησε να βοηθήσει στην έρευνα και δεν τον δέχθηκε η Ανακρίτρια

(Πηγή: thefaq.gr)

Σε “Ποντικοπαγίδα” εξελίσσεται για τους εμπνευστές της θεωρίας της “σκευωρίας” η δίωξη των δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννας Παπαδάκου ( αλλά και της Εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη) για την υπόθεση Novartis!

Σε σημαντικές αποκαλύψεις που εκθέτουν την Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου και την Ελένη Ράικου και ανατρέπουν το αφήγημα περί σκευωρίας στο σκάνδαλο Novartis προχώρησε η Γιάννα Παπαδάκου.

Πράκτορας του FBI που υπηρετεί στην Πρεσβεία της Αθήνας, στην καίρια θέση του Νομικού Συμβούλου μάλιστα, ζήτησε επισήμως μέσω του Αρείου Πάγου, να κάνει επαφή με τη Δικαιοσύνη, προκειμένου να διευκολύνει την έρευνα για τη Novartis την εποχή που εξεταζόταν αν η Novartis είναι σκάνδαλο ή σκευωρία. Η συγκλονιστική αποκάλυψη, επιβεβαιώνει πως αντικείμενο της… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.