Μύδροι από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αποκάλυψη από τους ξένους των κρυφών συμφωνιών Μητσοτάκη που δεσμεύουν την χώρα: “Η κυβέρνηση αυξάνει την επικίνδυνη εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο”

(Πηγή: thefaq.gr)

Σκληρή επίθεση στον Πρωθυπουργό που συμπεριφέρεται ως ηγεμόνας που αντιμετωπίζει την χώρα ως προτεκτοράτο του και διαπράττει εν κρυπτώ συμφωνίες που την μπλέκουν σε περιπέτειες και εθνικούς κινδύνους. Συμφωνίες που τις πληροφορούμαστε από τους ξένους κάθε φορά, καθώς ο ίδιος απαξιεί να ενημερώσει τον ελληνικό λαό και αντιθέτως τον παραπλανεί με ψέματα…

– Διαβάστε: Απίστευτο ατόπημα! Έκρυψε ο Μητσοτάκης ότι δινουμε τεθωρακισμένα στην Ουκρανία και τον “κάρφωσε” ο Σόλτς: “Η Γερμανία θα αντικαταστήσει τεθωρακισμένα οχήματα της Ελλάδας που θα σταλούν στην Ουκρανία”

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «μόλις λίγες μέρες αφότου πληροφορηθήκαμε από τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας για την απόφαση Μητσοτάκη… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.