«Βόμβα» από τον δικηγόρο της Τουλουπάκη: «Εκτός από τον πρώην υπουργό έχουν απαλειφθεί κι άλλα δύο γνωστά ονόματα από το έγγραφο του FBI – Σβήστηκε και το ποσό της μίζας»

(Πηγή: thefaq.gr)

«Από την ίδια μετάφραση έχουν απαλειφθεί άλλα δύο γνωστά ονόματα εμπλεκομένων στην υπόθεση Novartis, σε συναλλαγή αναφερομένης δωροδοκίας»

Σε σοβαρή καταγγελία για τους χειρισμούς του σκανδάλου Novartis, με ενδείξεις κουκουλώματος και εξαφάνισης κρίσιμων στοιχείων, προχώρησε η υπεράσπιση της πρώην Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη.

Έγινε γνωστό πως το επίσημο μεταφραστικό τμήμα του ΥΠΕΞ έσβησε το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου από έγγραφο του FBI που τον κατονομάζει ως αποδέκτη εμβάσματος 20.000 ευρώ το 2012 από την Novartis Ελλάς.

-Διαβάστε επίσης: Δόλια παραποίηση εγγράφου του FBI για να βαφτιστεί το σκάνδαλο Novartis, «σκευωρία»! Έσβησαν… στη μετάφραση το όνομα του Λοβέρδου

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος της… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.