Ο Δημήτρης Χατζηνικόλας χαρτογραφεί το εσωκομματικό τοπίο στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά το σφύριγμα λήξης … των τάσεων από τον Αλέξη Τσίπρα

(Πηγή: thefaq.gr)

Ποιο είναι όμως αυτήν τη στιγμή το εσωκομματικό πεδίο στην Κουμουνδούρου; Υπάρχει η λεγόμενη συνεννόηση της πλειοψηφίας. Πρόκειται για τη σύνθεση διαφορετικών εσωκομματικών δυνάμεων και στελεχών που συνέκλιναν στην υπερψήφιση του σχεδίου για διεύρυνση, ανασυγκρότηση και μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο πυρήνας αυτής της πλειοψηφίας ξεκίνησε με την Κίνηση Μελών, τη ΔΗΜΑΡ και τη Σοσιαλιστική Πρωτοβουλία των Παναγιώτη Κορμά και Γιώργου Παναγιωτόπουλου (πολιτική συνέχεια της Αριστερής Πρωτοβουλίας του αείμνηστου Γιώργου Παναγιωτακόπουλου).

Στη συνέχεια προέκυψε συντονισμός με τις δυνάμεις της ΕΚΙΕΑ του Φώτη Κουβέλη και της Γέφυρας του Νίκου Μπίστη. Σε δεύτερο χρόνο έγινε κατορθωτό να υπάρξει συμπόρευση με τη ΡΕΝΕ των… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.