Δεν ήταν “ευγενικός” ο Αλ Τσίπρας στο forum του Πρώτου Θέματος για την Υγεία: “Αν ερχόμουν και σας έλεγα 3 δις για εξοπλισμούς, δεν θα μου λέγατε «πού τα βρήκες τα λεφτά». Γιατί όταν μιλάμε για τη δημόσια υγεία, πάντοτε υπάρχει αυτή η ερώτηση; ” (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

“Χάσαμε 30.000 συμπολίτες μας. Ήμασταν οι χειρότεροι στην Ευρώπη σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού. Τον Μάρτιο είχαμε υπερβάλλουσα θνησιμότητα 31% έναντι 5,8% που ήταν ο ευρωπαϊκός μέσος όρος. Οι αριθμοί για τη διαχείριση της Πανδημίας μιλούν από μόνοι τους.”

εικόνα δεν είναι καθόλου ευχάριστη. Η κλιμάκωση αποτυπώνει και τη στρατηγική αποτυχία της εξωτερικής μας πολιτικής. Προφανώς την ευθύνη την έχει η τουρκική πλευρά, η οποία βρίσκεται σε οικονομική δίνη και θέλει να στρέψει αλλού τα φώτα της δημοσιότητας. Ομως αυτή η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες ατραπούς, κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξει ατύχημα. Πρώτη φορά έχουμε αυτή την… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.