Ενώ ο Μωυσής συνεχίζει τις εκπτώσεις στην εθνική κυριαρχία… αποφασιστικό μήνυμα ειρήνης από τον Τσίπρα για την Τουρκία: «Οι δύο λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Η σημαντική διαφορά μας στο Αιγαίο πρέπει να λυθεί στη βάση του διεθνούς δικαίου στο δικαστήριο της Χάγης»

(Πηγή: thefaq.gr)

Μήνυμα αποφασιστικότητας αλλά και ταυτόχρονα μήνυμα για την ανάγκη ειρήνης και συνεργασίας ανάμεσα στους δύο λαούς έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας στην Τουρκία από την ακριτική Σύμη, όπου βρίσκεται για σήμερα, Τετάρτη.

«Η κλιμάκωση της ρητορικής της έντασης και της αμφισβήτησης των διεθνών συνθηκών είναι αδιέξοδη και ανώφελη. Σε κάθε περίπτωση, ο ελληνικός λαός και η Ελλάδα θα υπερασπιστούν την κυριαρχία και τα κυριαρχικά τους δικαιώματα. Και σε αυτό είναι όλοι οι Έλληνες ενωμένοι» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Παράλληλα απευθύνθηκε και στις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις της Τουρκίας, λέγοντας ότι «οι δύο λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και η όποια… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.