“Μπουρλότο” βαζει ο Πολάκης σε ΤΧΣ – Στουρνάρα – κυβέρνηση ενόψει της ψηφισης ν/σ που χαρίζει τις “ανακεφαλαιοποιήσεις” του λαού στους τραπεζίτες και ελευθερώνει τα bonus: “Funds με ΜΚ ούτε 15 εκ ευρώ, αγόρασαν στο 15% της αξίας και εισπράττουν “κόκκινα” 135 δις ευρώ”! | | the FAQ

(Πηγή: thefaq.gr)

Ψηφίζεται σήμερα Τρίτη στη Βουλή το νέο νομοσχέδιο για το ΤΧΣ με το οποίο η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιτρέπει να λάβουν τα bonus τους με οποιονδήποτε τρόπο οι τραπεζίτες.

Τη στιγμή που ο μέσος καταναλωτής έχει απωλέσει την αγοραστική δύναμή του, ο Μητσοτάκης αποφασίζει τη χορήγηση υψηλών bonus στους τραπεζίτες με φορολόγηση μόλις 15%, αδιαφορεί για τους πολίτες οι οποίοι έχουν στηρίξει με το υστέρημά τους την κατά 50 δισ. ευρώ ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, προκαλεί το κοινό αίσθημα με τη διαρκή αύξηση των δικών της χρεών, τα οποία αγγίζουν πλέον τα 381 εκατ. ευρώ και εν μέσω ενεργειακής κρίσης αυξάνει το κόστος… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.