«Η Ελλάδα της ανάπτυξης και της προόδου που διακηρύσσει ο συμπολίτης μας πρωθυπουργός και ο κύριος Άδωνις». Εικόνες σοκ … μεταφέρει η γνωστή ηθοποιός Γωγώ Αντζολετάκη από διαδρόμους και ράντζα σε μεγάλο Δημόσιο Νοσοκομείο!

(Πηγή: thefaq.gr)

Τις εικόνες ντροπής σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, όπου ασθενείς μένουν παρατημένοι για ημέρες σε ράντζα στο διάδρομο περιμένοντας ένα κρεβάτι για να νοσηλευθούν, βιώνοντας την αναξιοπρέπεια στον ύψιστο βαθμό και εκτεθειμένοι στις πανίσχυρες ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, καταγγέλλει με οργισμένη ανάρτησή της στο Facebook η Γωγώ Ατζολετάκη.

«Ελλάδα της ντροπής και του αίσχους!» γράφει η γνωστή ηθοποιός, περιγράφοντας την περιπέτεια ενός πολύ δικού της ανθρώπου, που διακομίσθηκε εσπευσμένως σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής με την υγεία της σε πολύ επισφαλή κατάσταση.

Όπως αναφέρει, η εισαγωγή έγινε την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 και από τότε βρίσκεται στο ράντζο. «Εκεί στα ράντζα, στους διαδρόμους του αίσχους,… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.