Τους έβαλε να πληρώσουν για τις άδειες τους; … Καλά του κάνουν! ( Τι έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Παππάς στον τομέα των ΜΜΕ)

(Πηγή: thefaq.gr)

Πρόκειται για την πιο “καραμπινάτη” περίπτωση στημένης πολιτικής δίωξης και απόπειρας “σταύρωσης” όπως κάποτε ο Σπάρτακος, ενός πολιτικού προς “παραδειγματισμό” όσων θα διανοηθούν ποτέ να “ανησυχήσουν” τα κατεστημένα συμφέροντα των ιδιοκτητών ΜΜΕ! Γιατί αν η παραπομπή του Νίκου Παππά, δεν στοιχειοθετεί, μα απόλυτα αστήρικτη νομικά, αλλά πλήρως αναμενόμενη πολιτικά, απόπειρα εργαλειοποίησης της Δικαιοσύνης ενόψει εκλογών, αλλά και “ικανοποίησης” του μένους αλλά και της δυσάρέσκειας των καναλαρχών για την “περιπέτεια” του 2016, τότε τί; Νομικά ακόμα και αυτό το πλημμέλημα για παράβαση καθήκοντος στον διαγωνισμό για τις άδειες του 2016, δεν στέκει ούτε σε υπόθεση εργασίας πρωτοετών φοιτητών Νομικής. Ο πρώτος… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.