“Κόβει τα φτερά” … της προπαγάνδας του Μαξίμου ο Σταικούρας για τη δήθεν “παρέμβαση Μητσοτάκη” για τα καύσιμα: “Για το οικονομικό επιτελείο μπορεί να είναι “γενναία” αλλά για τον πολίτη να είναι …ψίχουλα”! | | the FAQ

(Πηγή: thefaq.gr)

Χαμηλώνει τον πήχυ με το καλημέρα – και χαλάει και τη “σούπα” της επικοινωνιακής προπαγάνδας του Μαξίμου που προαναγγέλλει από το πρωί “παρέμβαση Μητσοτάκη για την ακρίβεια στα καύσιμα” – ο Υπ Οικ, Χρ Σταικούρας! Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΚΑΙ για το ύψος της παρέμβασης του Πρωθυπουργού, ξεκαθάρισε πως: «η λέξη “γενναία” είναι σχετική. Για το οικονομικό επιτελείο μία παρέμβαση μπορεί να είναι γενναία, για τον πολίτη μπορεί να είναι ψίχουλα. Οι παρεμβάσεις μέχρι σήμερα είναι εξαιρετικά γενναίες με βάση τον ευρωπαϊκό μέσο όρο».

Ο υπουργός Οικονομικών απέφυγε παράλληλα να περιγράψει το περιεχόμενο και το ύψος μιας νέας παρέμβασης, αρκούμενος να πει… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.