Νίκος Παππάς: «Της δίωξής μου ηγείται ο Μητσοτάκης, ο κληρονόμος μιας πολιτικής παράδοσης που έχει ταυτιστεί με όλες τις στιγμές πολιτικής ανωμαλίας στον τόπο» (ηχητ.)

(Πηγή: thefaq.gr)

«Οι ιδιοκτησίες των τηλεοπτικών σταθμών πλήρωσαν, επί ΣΥΡΙΖΑ, 200 εκατ. ευρώ για τέλη χρήσης συχνοτήτων και φόρο διαφήμισης. Για αυτό θέλουν να μας εκδικηθούν»

«Ξεκινά και επίσημα η προεκλογική περίοδος. Εδώ έχουμε να κάνουμε με το ξεδίπλωμα της προεκλογικής τακτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Στήθηκε ένα κατηγορητήριο, το οποίο έχει καταρρεύσει από το στάδιο της προανάκρισης, με τους ίδιους τους κατήγορους να αποσύρουν τον βασικό του κορμό και να απομένουν με την “παράβαση καθήκοντος”, η οποία αποτέλεσε αερόσακο στη σύγκρουσή τους με την αλήθεια», τόνισε ο Νίκος Παππάς Στο Κόκκινο στους Βούλα Κεχαγιά και Νίκο Σβέρκο, σχολιάζοντας την απόφαση παραπομπής εις βάρος… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.