Σφοδρή απάντηση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη: Αντί να νιώθεις τα προβλήματα του λαού που κυβερνάς, να βλέπεις μόνο πώς εσύ με την παρέα σου θα εξουσιάζεις, με ένα κλειστό κύκλωμα εξουσίας στην Ελλάδα – Οι εκλογές δεν αργούν…”

(Πηγή: thefaq.gr)

Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ στην χθεσινή επίθεση του Πρωθυπουργού! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Στο Κέντρο” στην ΕΡΤ, είχε κατηγορήσει το Νίκο Ανδρουλάκη για αλαζονεία για την τοποθέτησή του ότι “δεν θα κάνει Πρωθυπουργό ούτε τον Τσίπρα ούτε τον Μητσοτάκη”, απαντώντας στο ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών.

Σχολιάζοντας τη μομφή που του απηύθυνε ο πρωθυπουργός περί αλαζονείας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σημείωσε: «Αλαζονεία δεν είναι να αναλύεις τα πραγματικά δεδομένα της χώρας. Αλαζονεία είναι ένας πρωθυπουργός, ενώ βλέπει ένα λαό να πληρώνει τις τρίτες μεγαλύτερες ιδιωτικές δαπάνες στην υγεία, να μην κάνει τίποτα για να αναστρέψει αυτή την… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.