Το ξεφούρνισε στην Κύπρο ο Μητσοτάκης: Δεν θέλει κυβέρνηση με άλλο κόμμα, αλλά θέλει να είναι Πρωθυπουργός με στελέχη από άλλα κόμματα … (Για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ χτυπάει η καμπάνα..)

(Πηγή: thefaq.gr)

Το εξήγησε το έργο … ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κύπρο ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην υπάρξει κυβέρνηση την πρώτη Κυριακή με απλή αναλογική και να οδηγηθεί ο τόππος σε δεύτερες εκλογές. Πράγμα που σημαίνει τουλάχιστον 2μηνη αστάθεια με υπηρεσιακές κυβερνήσεις ενδεχομένως σε μια πολύ κρίσιμη διεθνή αλλά και εσωτερικά συγκυρία!

Αρνητικός λοιπόν σε κυβέρνηση που περιλαμβάνει δύο ή περισσότερα κόμματα εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε στελέχη της ΝΟΔΕ Κύπρου και μάλιστα υπογράμμισε ότι είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί να πάμε σε διπλές κάλπες λόγω απλής αναλογικής. «Το τελευταίο που χρειάζεται η πατρίδα είναι συμμαχικές κυβερνήσεις που τροφοδοτούν την αστάθεια», τόνισε ο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.