Νίκος Παππάς: “Μητσοτάκης και πολιτική ανωμαλία είναι ιστορικά ταυτισμένες έννοιες…Στήνει ειδικά Δικαστήρια για να μην ασχολείται ο κόσμος με την ακρίβεια και το προβλημα επιβίωσης”

(Πηγή: thefaq.gr)

Στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας του ΤΧΣ κατηγορήσατε την κυβέρνηση ότι νομοθετεί τη ζημιά του Δημοσίου προς όφελος των τραπεζών. Υπονοείτε κάποιου είδους συναλλαγή ανάμεσα στη Ν.Δ. και στις ηγεσίες των τραπεζών;

Αποπροσαναλισμός, προεκλογικός σχεδιασμός συκοφάντησης αλλά και μήνυμα ότι «όποιος βάζει κανόνες και καλεί τους ισχυρούς του χρήματος και της οικονομίας να πληρώσουν και να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους θα πηγαίνει στα δικαστήρια» είναι η παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο για πλημμέλημα, υπογραμμίζει ο Νίκος Παππάς μιλώντας στην ΑΥΓΗ της Κυριακής. Λίγες μέρες μετά την απόφαση να στηθεί Ειδικό Δικαστήριο ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.