«Το χρέος της κατέληξε σε fund»! Την ώρα που λεηλατείται ο δημόσιος πλούτος από “γαλάζιες” μέδουσες και ο Πρωθυπουργός αιτείται και λαμβάνει αγροτικό επίδομα 8500 ευρώ … συνεργάτιδα του Μίκη Θεοδωράκη χάνει το μοναδικό της σπίτι για χρέη 15.000 ευρώ!

(Πηγή: thefaq.gr)

Με τον εκπλειστηριασμό της μοναδικής της κατοικίας βρίσκεται αντιμέτωπη η συνταξιούχος δημοσιογράφος και επί 40 χρόνια στενή συνεργάτης του Μίκη Θεοδωράκη, Ιωάννα Κολοβού, λόγω χρεών σε κάρτες ύψους 15.000 ευρώ. Στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος μίλησε η κυρία Ιωάννα Κολοβού η οποία και απειλείται με έξωση για ένα χρέος 15.000 ευρώ.

Η ίδια είναι χαμηλοσυνταξιούχος, αφού η σύνταξή της δεν ξεπερνάει τα 700 ευρώ, ενώ έχει χάσει και τον σύζυγό της. Πλέον, είναι αντιμέτωπη και με τον εκπλειστηριασμό της μοναδικής της κατοικίας, την ίδια στιγμή που ο γιος της εκπληρώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Το χρέος της σε κάρτες έφτανε τις 15.000… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.