Αποκάλυψη Τώρα! «Έγκυες έφηβες μαμάδες με άδεια ψυγεία στην Ελλάδα» (Video)! Ρεπορτάζ – “χαστούκι” του Euronews ενώ τα πετσωμένα ΜΜΕ αχολούνται με τις γουρουνοπούλες και τα αμύγδαλα που καταναλώνει ο Μητσοτάκης!

(Πηγή: thefaq.gr)

«Στην αρχή σκέφτηκα να πάω στις χώρες της Βαλτικής. Οι σημερινοί «πρωταθλητές του πληθωρισμού της ευρωζώνης» βρίσκονται εκεί ψηλά: η Εσθονία έχει πληθωρισμό 20 τοις εκατό. Αλλά ας το κάνουμε μια δεύτερη σκέψη και: ας λάβουμε υπόψη ότι η Ελλάδα έχει μακρά ιστορία τραυματικών καταστάσεων: την οικονομική κρίση του 2008/9, την πρόσφατη πανδημία που έπληξε τον τουρισμό και τώρα ο πόλεμος στην Ουκρανία που έχει εκτεταμένες συνέπειες και για την Ελλάδα, με τις τιμές της ενέργειας, της ηλεκτρικής ενέργειας και των πρώτων υλών να αυξάνονται»

Με τα πλέον μελανά χρώματα αποτυπώνει ο φακός του Euronews τη σκληρή πραγματικότητα και το «τσουνάμι» ακρίβειας που καλούνται να αντέξουν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.