Άγριο τρολάρισμα Τσίπρα στις απανωτές πανωλεθρίες Μητσοτάκη: «Αν κάποιοι τον συμβουλεύουν ότι μπορεί να κερδίσει, έχει ανόητους συμβούλους – Πρώτη φορά πρωθυπουργός πάει σε εκλογές επικαλούμενος τη στάση της αντιπολίτευσης»

(Πηγή: thefaq.gr)

«Ο κ. Μητσοτάκης πάει σε πρόωρες εκλογές γιατί δεν μπορεί να διαχειριστεί την ακρίβεια»> υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας από την 30η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ.

«Αν κάποιοι τον συμβουλεύουν ότι μπορεί να κερδίσει, έχει ανόητους συμβούλους» σημείωσε με νόημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, συνομιλώντας με την δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα. «Το μεγάλο θέμα συζήτησης το βράδυ των εκλογών θα είναι πόσο έξω έχουν πέσει όλες οι προβλέψεις» συμπλήρωσε

Ενώπιον των επιχειρηματιών του κλάδου, ο Αλ. Τσίπρας περιέγραψε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον τουρισμό και τους εργαζόμενους σ’ αυτόν, αναφέρθηκε στις προοπτικές της οικονομίας, στην ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση, ενώ αναφέρθηκε στις πρόωρες εκλογές και… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.