Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση μετά τις καταγγελίες του Συνηγόρου του Καταναλωτή: «Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει στην αγορά ενέργειας, δεν υπάρχει κανένας έλεγχος»

(Πηγή: thefaq.gr)

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μετά τα όσα κατήγγειλε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο Συνήγορος του Καταναλωτή, Λευτέρης Ζαγορίτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην γραμματέας της ΝΔ κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής, περιέγραψε το μπάχαλο που επικρατεί στην αγορά ενέργειας, με την έλλειψη ελέγχου, τις αυθαιρεσίες, τον καθορισμό της ρήτρας αναπροσαρμογής που είναι παράνομος, με την αδιαφορία της κυβέρνησης και την ανοχή κι απόφασή της κάποιοι να αισχροκερδούν εις βάρος των καταναλωτών.

«Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει στην αγορά ενέργειας και δυστυχώς, δεν υπάρχει από την άλλη πλευρά έλεγχος και επιβολή της νομιμότητας», δήλωσε ο Λ…. Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.