Βέτο ΣΥΡΙΖΑ για Ζούλα μετά το διεθνές ρεζιλίκι με το ρεπορτάζ για το πως να κλέψετε καύσιμα: “Να παραιτηθεί άμεσα για να μη δούμε ρεπορταζ και για ρευματοκλοπή” !

(Πηγή: thefaq.gr)

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφού αρνείται τη μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης στα καύσιμα, αφού έχει αφήσει τους πολίτες στο έλεος με μια από τις ακριβότερες τιμές βενζίνης στον κόσμο και μοιράζει ανεμικά επιδόματα προεκλογικής εξαπάτησης, τελικά βρήκε τη λύση στο πρόβλημα της ακριβής βενζίνης: Να δώσει στους πολίτες μέσω της ΕΡΤ οδηγίες πώς να κλέψουν βενζίνη και μάλιστα με δύο τρόπους!

Την άμεση απομάκρυνση του Κωνσταντίνου Ζούλα από το «τιμόνι» της ΕΡΤ μετά το διεθνές ρεζίλεμα με το ρεπορτάζ για το πώς μπορούμε να κλέψουμε βενζίνη, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

– Διαβάστε: Ούτε την… ΕΡΤ δεν έπεισε το «επίδομα» Μητσοτάκη – Σταϊκούρα και διδάσκει στους τηλεθεατές πώς να… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.