Αλέξης Τσίπρας στο EURACTIV: “Ο ελληνικός λαός έχει ισχυρά αντισώματα δημοκρατίας – Η χώρα χρειάζεται μια προοδευτική κυβέρνηση να σταματήσει αυτόν τον εφιάλτη”

(Πηγή: thefaq.gr)

«Αν θέλουμε να υπάρξει πολιτική αλλαγή στη χώρα και μια κυβέρνηση η οποία θα νοιαστεί, μέσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά θα νοιαστεί για το συμφέρον των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων, αυτό μπορεί να γίνει μόνο μ’ έναν τρόπο: Αν στις εκλογές με απλή αναλογική βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ». Αυτό υπογραμμίζει σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο της EURACTIV ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρεται εκτενώς στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του για την αναβάθμιση του διεθνούς ρόλου της Τουρκίας λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και για την κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας. Ασκεί δε σκληρή κριτική στην… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.