«Καρφιά» Τσίπρα στην εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη: «Λιοντάρια και εθνικόφρονες αλλά στην πράξη δειλοί απέναντι στην εθνική ευθύνη»

(Πηγή: thefaq.gr)

Σκληρή ήταν η κριτική του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη όσον αφορά στις τελευταίες εξελίξεις για τη συμφωνία Φινλανδίας, Σουηδίας και Τουρκίας και για την απόφαση των ΗΠΑ να στηρίξουν τον εκσυγχρονισμό των τουρκικών F16, μέσα από τα οποία φαίνεται η πλήρης υποταγή της εξωτερικής πολιτικής στις προπαγανδιστικές ανάγκες της προεκλογικής περιόδου.

-Διαβάστε επίσης: «Ξύλο» Τσίπρα σε Μητσοτάκη στη Βουλή: «Απάτη η εικονική αφαίρεση της ρήτρας αναπροσαρμογής! Μας λέγατε λαϊκιστές, ξαφνικά έγινε παράνομη η ρήτρα; Είστε μεγαλόψυχοι; Πολιτικοί απατεώνες είστε!»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην τοποθέτησή του στη Βουλή, αναφέρθηκε στα όσα είπε η βοηθός υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ η οποία ανακοίνωσε… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.