Τράπεζα Πειραιώς: Με κέρδη 522 εκατ. σε τρεις μήνες επικαλείται «δυσκολίες» και δεν υπογράφει Επιχειρησιακή Σύμβαση με τους εργαζόμενους – Aftodioikisi.gr

(Πηγή: www.aftodioikisi.gr)

Τράπεζα Πειραιώς: Με κέρδη 522 εκατ. σε τρεις μήνες επικαλείται «δυσκολίες» και δεν υπογράφει Επιχειρησιακή Σύμβαση με τους εργαζόμενους

Χωρίς συμφωνία για την υπογραφή Επιχειρησιακής Σύμβασης, ολοκληρώθηκε και η δεύτερη προγραμματισμένη συνάντηση των εκπροσώπων του Συλλόγου Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς  με τη Διοίκηση της Τράπεζας.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνάντηση που προέκυψε έπειτα από την πετυχημένη γενική απεργία της 21ης Ιουνίου, η οποία ανάγκασε τη Διοίκηση να προσέλθει ξανά στο τραπέζι του διαλόγου.

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές υπήρξαν πολύωρες και σκληρές διαπραγματεύσεις, με τους εργαζόμενους να παραμένουν σταθερή στα αιτήματα τους για την υπογραφή της Επιχειρησιακής Σύμβασης και την διοίκηση της Τράπεζας που έχει κέρδη… Πηγή (Πηγή: www.aftodioikisi.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.