Απαλλάσσεται με βούλευμα ο Βασίλης Λεβέντης για την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα. Της επιβάλλουν και τα “δικαστικά έξοδα” !

(Πηγή: thefaq.gr)

Απαλλακτικό είναι το βούλευμα για τον 27χρονο Βασίλη Λεβέντη που καταγγέλθηκε από την Γεωργία Μπίκα για τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Είχε προηγηθεί σχετική πρόταση από την εισαγγελέα που χαρακτήριζε «ψευδή» την καταγγελία της 24χρονης.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με βούλευμα που δημοσιεύτηκε κάνει δεκτή την 60 σελίδων εισήγηση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυριακής Κλιάμπα. Η ίδια μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Γεωργία Μπίκα προέβη στην συγκεκριμένη καταγγελία για δικούς της «προσωπικούς λόγους». Παράλληλα δέχτηκε τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου ότι όλα όσα συνέβησαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου υπήρξαν προϊόν συναίνεσης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι δικαστές του Συμβουλίου, εκτός από την απαλλαγή του 27χρονου, επιβάλλουν στην καταγγέλλουσα τα δικαστικά έξοδα, υιοθετώντας και… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.