Το βράδυ, πηχυαίοι τίτλοι με fake news για Παπαγγελόπουλο-Τουλουπάκη – Το πρωί, η είδηση «θάφτηκε»: Πώς ΑΠΕ και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ έστησαν τον μηχανισμό παραπληροφόρησης γύρω από το σκάνδαλο Novartis (photos)

(Πηγή: thefaq.gr)

Από το βράδυ της Πέμπτης, το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων που είναι υπό την άμεση πολιτική εποπτεία του Κυριάκου Μητσοτάκη, έδωσε τη σκυτάλη σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, και μαζί ξεκίνησαν μια οργανωμένη παραπληροφόρηση με στόχο τη συσκότιση γύρω από το σκάνδαλο Novartis ώστε να μην αποκαλυφθεί η κατάρρευση του αφηγήματος της δήθεν σκευωρίας.

Τα δημοσιεύματα ήταν σχεδόν copy paste και χαρακτήριζαν τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο «ηθικό αυτουργό της όλης σκευωρίας της Novartis, στην οποία ενέπλεξε δέκα πολιτικά πρόσωπα». Η αλήθεια βέβαια είναι εντελώς διαφορετική καθώς όπως αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής το avgi.gr, η παραπομπή έγινε για δευτερεύοντες λόγους, άσχετους με την υπόθεση… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.