Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών  από την ΠΚΜ

Εργασίες  κοπής πρασίνου και κλαδέματος δέντρων επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 5  Ιουλίου 2022.

          Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος δέντρων επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ, 9+000 (μετά τον κόμβο Κ12) δεξιά της οδού, και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά. 

          Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022κατά τις ώρες 07.00- 15.00 καιανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

          Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της οδού για την εκτέλεση των εργασιών σχετικά μικρός.

    Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.