Αποστάσεις παίρνει ο Χρηστίδης από την… ουδετερότητα Ανδρουλάκη: Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με την σοσιαλδημοκρατία (ηχητ.)

(Πηγή: thefaq.gr)

Αποστάσεις από την στάση αφωνίας του Νίκου Ανδρουλάκη που συνεχίζει να μην απαντά στο ερώτημα που είχε θέσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας για το τι εννοεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ όταν μιλάει για σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση, παίρνει το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, δίνοντας την απάντηση Στο Κόκκινο και την εκπομπή «Αυτή, Αυτός και τα Πειστήρια».

-Διαβάστε: «Αιχμές» Τσίπρα για Ανδρουλάκη στην Εφ.Συν: «Τι εννοεί σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση; Γιατί πίσω από τον όρο κρύβονται πολλοί και πολλά. Στην Πορτογαλία π.χ. έτσι ονομάζεται το Δεξιό κόμμα»

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτημα εάν στο σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα του κόμματος χωράει η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη,… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.