Ο Κώστας Βαξεβάνης αποκαλύπτει γιατί ξαφνικά η “ισπανική υποχώρηση” του Άδωνη Γεωργιάδη: “Γνωρίζει καλά ότι σε αυτόν επικεντρώνονται όλα και ότι δεν έχει καμιά κάλυψη πλέον από τους δικούς του! Ξέρει ότι θα την πληρώσει σε κάθε περίπτωση”

(Πηγή: thefaq.gr)

Μπορεί κάποιοι να ξαφνιάστηκαν που ο Άδωνης Γεωργιάδης βρήκε ξαφνικά τον (χαμενο;) πολιτικό και θεσμικό πολιτισμό του, μετά το βούλευμα – κόλαφο για το σκανδαλο Novartis και από εκει που απειλούσε όλα τα προηγουμενα χρόνια με … εκδορά … δημοσιογράφους, πολιτικους του αντιπάλους, μάρτυρες και εισαγγελείς, τώρα “αποδέχεται” με σεβασμό την απόφαση της Δικαιοσύνης! Τι κρύβεται όμως πίσω από αυτή την ξαφνική “κορεκτίλα” του Αδώνιδος; Ο Κώστας Βαξεβάνης δίνει μία εξήγηση σε άρθρο του στο documentonews.gr με τίτλο: “Τώρα φταίει η «ανεξάρτητη Δικαιοσύνη»” :

” ,,,Άφησα τον Άδωνη Γεωργιάδη για το τέλος. Μετά από απουσία τριών ημερών (τόσες εκτιμούν οι επικοινωνιολόγοι… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.