Αποστωμοτική απάντηση Τσίπρα στις συκοφαντίες Μητσοτάκη: «Ο Παπαγγελόπουλος είναι αθώος μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο – Εσείς δεν είστε πολιτικά αθώος! Συκοφαντήσατε ανθρώπους, οργανώσατε δολοφονίες χαρακτήρα, εξευτελίσατε την Δικαιοσύνη από το βήμα της Βουλής!» (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή, χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό «αμετανόητο» για τα όσα είπε νωρίτερα σχετικά με το σκάνδαλο Novartis.

«Μέχρι και ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε “συγγνώμη”. Εσείς τίποτα. Όχι μόνο αυτό, αλλά πάλι ήρθατε εδώ να βγάλετε ετυμηγορία. Ήρθατε εδώ κ. Μητσοτάκη και τους είπατε “συμμορίτες”, “δολοφόνους”, “υπόκοσμο”… Και το ίδιο κάνετε τώρα για τον Παπαγγελόπουλο», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Συνεχίζετε τα παιχνίδια με την Δικαιοσύνη. Μυαλό δεν βάζετε. Ο Παπαγγελόπουλος θα κριθεί. Μέχρι τότε είναι αθώος, υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Τελεία και παύλα! Δεν θα τον καταδικάσετε εσείς για… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.