Τσίπρας και Μπαζιάνα στην Επίδαυρο για τη Μήδεια του Μποστ – Μήνυμα στην απόπειρα της Μενδώνη να “λυγίσει” τους εργαζόμενους του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

(Πηγή: thefaq.gr)

Στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιουλίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του, Μπέτυ Μπαζιάνα για τη «Μήδεια» του Μποστ, που ανέβασε το Εθνικό Θέατρο. Η παράσταση δεν παίχτηκε την Παρασκευή λόγω απεργίας και έκανε τελικά πρεμιέρα στην Επίδαυρο χθες.

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο Αλέξης Τσίπρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον ίδιο και τη σύζυγό του

«Στην Επίδαυρο, για τη Μήδεια του Μποστ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού», έγραψε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το Θέατρο ήταν κατάμεστο, ενώ η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε μια ημέρα μετά την προγραμματισμένη, καθώς το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών πραγματοποίησε την Παρασκευή στάση εργασίας. Υπενθυμίζεται… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.