Υπουργός του Μητσοτάκη ακυρώνει τις καραμανλικές ρίζες της ΝΔ και την βυθίζει στον “φιλοχουντικό” βούρκο της ακροδεξιάς: “Μύθος το Πολυτεχνείο” – Ανατριχίλα από τη συγκλονιστική αντίδραση Βούτση (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Μειζων ζήτημα στο εσωτερικό της παράταξης της ΝΔ εγείρει η τοποθέτηση του τοποθετημένου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη υφ/γου Παιδείας Αγγ Συρίγου για το “Πολυτεχνείο”!

Ο Άγγελος Συρίγος, αρμόδιος του υπουργείου Παιδείας για την Ανώτατη Εκπαίδευση αποδείχθηκε τελικά υφυπουργός παραχάραξης της Ιστορίας. Και μάλιστα μέσα από τη Βουλή, με όσα είπε για το Πολυτεχνείο και την περίοδο που οι Έλληνες προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν τον «γύψο» της Χούντας των Συνταγματαρχών με πρωτοστάτες το φοιτητικό κίνημα και τη νεολαία.

Από το βήμα της Βουλής, ο κ. Συρίγος αμφισβήτησε τους αγώνες κατά της Δικτατορίας κάνοντας λόγο για «πολιτική μυθολογία» που έχει στο επίκεντρό του το Πολυτεχνείο.

Αντίστοιχη ήταν η προσβολή… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.