(Δεν βίασε ανήλικους για να αθωωθεί…) Καταδικάστηκε σε 4 μήνες φυλάκιση 60χρονος που έκλεψε από το σούπερ μάρκετ 7 μπουγάτσες!

(Πηγή: thefaq.gr)

Η «τυφλή» Δικαιοσύνη, που μόνο σε περιπτώσεις όπως αυτή του Λιγνάδη «λοξοκοιτάζει», καταδίκασε έναν 60χρονο πολίτη σε φυλάκιση 4 μηνών και 10 ημερών, επειδή έκλεψε 7 μπουγάτσες από σούπερ μάρκετ, συνολικής αξίας 15,26 ευρώ…

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, έκρινε ένοχο τον 60χρονο για κλοπή και βία κατά υπαλλήλων, δεχόμενο ότι τέλεσε τις πράξεις με μειωμένο καταλογισμό.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε την περασμένη Παρασκευή σε σούπερ – μάρκετ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Υπάλληλος της επιχείρησης είχε ειδοποιήσει την Άμεση Δράση και στο σημείο έφτασαν δύο αστυνομικοί.

Σύμφωνα με κατάθεση του αστυνομικού ο 60χρονος «έσπρωχνε και δεν δέχθηκε να τον ελέγξουμε […] λέγοντας ακατάληπτα πράγματα». Μάλιστα κλήθηκαν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.