Η συγκλονιστική παρέμβαση ΣΕΗ στη Μικρή Επίδαυρο (εκεί που κάποτε στηνόταν το ιδεολόγημα της Δεξιάς και ο βιαστής ανηλίκων φιλούσε ομοίωμα του Παρθενώνα): «Πάρτε πίσω την αποφυλάκιση Λιγνάδη» (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Πως αλλάζουν οι καιροί… Δύο χρόνια πριν στην Επίδαυρο, το κοινό παρακολούθησε αποσβολωμένο το ιδεολόγημα της Δεξιάς με τον τότε καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου να φιλά ομοίωμα του Παρθενώνα στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, παρέα με το πρωθυπουργικό ζεύγος και την Μενδώνη. Εν έτει 2022, οι ηθοποιοί και οι θεατές της Μικρής Επιδαύρου μετατράπηκαν σε μια ισχυρή γροθιά, ενάντια στο σύστημα που θέλει τους βιαστές ελεύθερους.

Πιο συγκεκριμένα, παρέμβαση σε παράσταση στη Μικρή Επίδαυρο έκανε αντιπροσωπεία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών την Παρασκευή, καταγγέλλοντας την απόφαση του Δικαστηρίου για τον Λιγνάδη το οποίο τον καταδίκασε για 2 από τους 4 βιασμούς… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.