Απάντηση κόλαφος του ΣΥΡΙΖΑ στον Μητσοτακη για την υπόθεση Λιγνάδη : «Τυφλωμένοι από την αλαζονεία της εξουσίας αδυνατούν να ακούσουν την κοινωνία που αντιδρά στην αδικία – Τοξικότητα δεν είναι η κριτική στην αδικία, αλλά η συγκάλυψη»

(Πηγή: thefaq.gr)

Τρέμει τις συνέπειες της υπόθεσης Λιγνάδη και όσα ακούγονται και γράφονται για ευρύτερο κύκλωμα συγκάλυψης και στήριξης του διορισμένου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα, Τρίτη, να προχωρήσει σε μια απονενοημένη απόπειρα σύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με τα σενάρια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Διαβάστε την αιχμηρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Τυφλωμένοι από την αλαζονεία της εξουσίας αδυνατούν να ακούσουν την κοινωνία που αντιδρά στην αδικία – Τοξικότητα δεν είναι η κριτική στην αδικία, αλλά η συγκάλυψη»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για άλλη μια φορά σήμερα προσπάθησε να συσκοτίσει την αλήθεια. Αφού επί μέρες προσπαθούσε να πείσει με fake news πως… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.