Οργισμένη ανακοίνωση από την Διεθνή Ομοσπονδία Ηθοποιών (FIA): Ξεφωνίζουν την αποφυλάκιση Λιγνάδη – Στηρίζουν τους Έλληνες ηθοποιούς στον αγώνα τους για δικαιοσύνη 

(Πηγή: thefaq.gr)

Με μια σύντομη αλλά ηχηρή ανακοίνωση η Διεθνής Ομοσπονδία Ηθοποιών (International Federation of Actors), παίρνει θέση στην αποφυλάκιση του καταδικασμένου βιαστή, Δημήτρη Λιγνάδη και παράλληλα δηλώνει πως είναι στο πλευρό των ηθοποιών στην Ελλάδα και στον αγώνα τους για δικαιοσύνη.

Σε ανάρτησή τους στο Facebook τονίζουν πως είναι «εξοργισμένοι» από την αποφυλάκιση του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, και συνοδεύουν την ανακοίνωση με την χαρακτηριστική φωτογραφία που τραβήχτηκε στην Επίδαυρο, με πανό που σήκωσε πλήθος κόσμου, το οποίο γράφει «Βιαστής είναι».

Η ανακοίνωση της FIA:

Εξοργισμένη η FIA με απόφαση δικαστηρίου να αποφυλακίσει τον καταδικασμένο βιαστή Δημήτρη Λιγνάδη (πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.