Την ώρα που τα κανάλια τους καταδικάζουν τη Ρωσία για τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι εφοπλιστές ιδιοκτήτες τους (Βαρδινογιάννης, Αλαφούζος, Μαρινάκης), μεταφέρουν πετρέλαιο από ρωσικά λιμάνια! Αποκάλυψη-κόλαφος των Reporters United: Το 50% των τάνκερ είναι ελληνικά!

(Πηγή: thefaq.gr)

Όσο η χώρα μας συνεχίζει να καταδικάζει τη Ρωσία για τον πόλεμο στην Ουκρανία, πολλοί είναι οι Έλληνες εφοπλιστές που μεταφέρουν ορυκτά καύσιμα και εξασφαλίζουν στον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν εκατομμύρια ευρώ για τη χρηματοδότηση του πολέμου – Ανάμεσά τους και ονόματα μεγάλων καναλαρχών, που φροντίζουν στα ιδιωτικά τους μέσα να στρέφονται κατά της Ρωσίας.

Η νέα έκθεση των Reporters United, αποκαλύπτει πως το 50% των τάνκερ που μεταφέρουν ρωσικό πετρέλαιο είναι ελληνικά! Μάλιστα, τονίζουν πως την περίοδο 9 Μαρτίου – 30 Απριλίου, η Ελλάδα κάλυψε μόνη της το 52% των μεταφορών ορυκτών καυσίμων από τη Ρωσία.

Τα ευρύματα της έκθεσης των Reporters… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.