Και με την COSCO ο Μητσοτάκης! Αποχώρηση δημάρχων από συνεδρίαση για τον Λιμένα Πειραιώς με βαριές αιχμές για κυβερνητικές αλχημείες

(Πηγή: thefaq.gr)

Οι δήμαρχοι Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος και Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της Παρασκευής της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ) καταγγέλλοντας τη διαδικασία, η οποία είχε ως μοναδικό θέμα την έγκριση του master plan του ΟΛΠ, στο οποίο περιλαμβάνεται και η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ).

Οι δύο δήμαρχοι κατήγγειλαν τη διαδικασία κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων και, όπως ανακοίνωσαν σε σχετικό Δελτίο Τύπου, μετά τις χθεσινές εξελίξεις, σκέφτονται να προσφύγουν στη δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο του 2022 το Συμβούλιο της Επικρατείας με τρεις αποφάσεις του επί προσφυγών πολιτών και φορέων έκρινε ότι είναι «μη… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.