Κατάφεραν το ακατόρθωτο: Να καταστρέψουν μετά από αιώνες τις ελληνορωσικές σχέσεις! Εκτός λειτουργιας ουσιαστικά η πρεσβεία στην Μόσχα! Τι υποστηρίζει ο Ρώσος πρέσβης στην Αθήνα

(Πηγή: thefaq.gr)

Βαρύ πλήγμα στην εξωτερική πολιτική της χώρας αλλά και στη θέση της στη διεθνή κοινοτητα επέφεραν οι άγαρμποι, επιπόλαιοι και επικίνδυνοι χειρισμοί της ελληνικής κυβέρνησης, όπως καταγγέλλει ο Ρώσος διπλωμάτης.

Η στάση των ελληνικών αρχών έχει καταστρέψει τις σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Αθήνας, δήλωσε την Τετάρτη ο Ρώσος πρεσβευτής στην Ελλάδα Αντρέι Μασλόφ, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-24.

«Οι διμερείς μας σχέσεις έχουν καταστραφεί από τα τέλη Φεβρουαρίου. Δεν υπάρχουν πια. Δεν υπάρχει συνεργασία, δεν υπάρχουν επαφές. Εν ολίγοις, όλη η δουλειά που είχε γίνει και τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα που είχαν σημειωθεί κατά τη διάρκεια δεκαετιών μηδενίστηκαν κυριολεκτικά μέσα σε λίγες μέρες».

Σύμφωνα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.