Ώρα αποδείξεων για την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση της συγκάλυψης των παρακολουθήσεων της ΕΥΠ

(Πηγή: www.documentonews.gr)

Τροπολογία για την κατάργηση της σκανδαλώδους κυβερνητικής ρύθμισης που αφαίρεσε το δικαίωμα ενημέρωσης από την ΑΔΑΕ όσων ήταν αντικείμενο παρακολούθησης από την ΕΥΠ κατέθεσε η αξιωματικής αντιπολίτευσης, πολλαπλασιάζοντας την πολιτική πίεση κατά της πλειοψηφίας μετά την καταγγελία του Νίκου Ανδρουλάκη περί απόπειρας παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου με το ίδιο λογισμικό (Predator) που παρακολουθούνταν η τηλεφωνική συσκευή του δημοσιογράφου, Θανάση Κουκάκη. Παράλληλα, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η στάση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που ζητά την κατάργηση της διαβόητης ρύθμισης, την οποία είχε υπερψηφίσει τον Μάρτιο του 2021.

Ώρα αποδείξεων για την κυβέρνηση Μητσοτάκη: Τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση της συγκάλυψης των παρακολουθήσεων… Πηγή (Πηγή: www.documentonews.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.