Μαντζουράνης: Η δημοκρατία στην πατρίδα μας δεν κινείται στο σκοτάδι, δεν αποπροσανατολίζεται, και δεν εκβιάζεται, γιατί στηρίζεται στη μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη.

(Πηγή: thefaq.gr)

«Η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί να συγκαλύψει το σκάνδαλο των υποκλοπών με κάθε μέσο. Καθυστερεί να συγκαλέσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη βουλή καθώς και την Ολομέλεια της Βουλής, για να κερδίσει χρόνο και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη με κόλπα, όπως προαναγγελίες παροχών στην ΔΕΘ, fuel pass και power pass, ερντογάν κτλ.. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το απολογητικό “τζιτζικοδιάγγελμα” του προσπάθησε να συσκοτίσει τις παράνομες παρακολουθήσεις δυο δημοσιογράφων και του αρχηγού του τρίτου σε δύναμη κοινοβουλευτικού κόμματος με φυγή προς τα εμπρός, δηλαδή υποσχέσεις για περισσότερες εγγυήσεις για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για λόγους εθνικής ασφάλειας. Δεν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.