Αλέξης Τσίπρας: «Ψέματα για τις υποκλοπές, ψέματα ακόμα και για το νεκρό 5χρονο παιδί… Και ούτε μια συγγνώμη. Έχουν ακόμη και οι λέξεις χάσει το νόημά τους»

(Πηγή: thefaq.gr)

«Ψέματα ακόμα και για το νεκρό πεντάχρονο παιδί, που άφησε την τελευταία του πνοή αβοήθητο και θάφτηκε από την αβοήθητη μητέρα του»

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 16.08.22, 19:53 Αποκάλυψη Αντώναρου: Η διαδοχή Μητσοτάκη θα έχει οριστικά άρωμα γυναίκας με σαφείς αποστάσεις από τον Μητσοτακισμό! 16.08.22, 19:29 “Φωτιές” ανάβουν όσα αποκάλυψε ο Θανάσης Κουκάκης στον Ντογιάκο: “Δεν είμαι ο μοναδικός δημοσιογράφος που παρακολουθούσαν” … Δήλωση μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης (vid) 16.08.22, 19:15 Κώστας Τζαβάρας: Προκαλεί τριγμούς στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και «αδειάζει» τα αφηγήματά της για το σκάνδαλο υποκλοπών: Διαφωνώ με τα περί «ξένου δάκτυλου» – Πρόσχημα η επίκληση της εθνικής ασφάλειας για την… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.