Υποκλοπές: Ο επικεφαλής της ΕΥΠ επί Τσίπρα (Ρουμπάτης) κατέθεσε ότι δεν έγιναν παρακολουθήσεις πολιτικών. Οι επικεφαλής επί Μητσοτάκη (Κοντολέων – Δημητριάδης) αρνήθηκαν να απαντήσουν! Τυχαίο;

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 1.09.22, 16:51ΝΔ – υποκλοπές: Πήγαν για μαλλί με Πιτσιόρλα – Σαγιά και βγήκαν κουρεμένοι! Ο διοικητής της ΕΥΠ επί Σαμαρά παραδέχτηκε την επισύνδεση πρίν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015! 1.09.22, 16:34Σε “μπούμερανγκ” γυρνά για τη ΝΔ η επιχείρηση θόλωσης της εικόνας του σκανδάλου των υποκλοπών! Γ. Ρουμπάτης: “Δεν παρακολουθούνταν πολιτικοί επί ΣΥΡΙΖΑ” 1.09.22, 15:34Euractiν: Η κόκκινη κάρτα Καραμανλή στον Μητσοτάκη για το ελληνικό «Watergate»

Σύμφωνα με το ρεορτάζ του Άγγελου Προβολισιάνου στο documentonews.gr o πρώην πλέον διοικητής της ΕΥΠ, Παναγιώτης Κοντολέων, αλλά και ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού και ανιψιός του, Γρηγόρης Δημητριάδης, αρνήθηκαν να ξεκαθαρίσουν τους λόγους… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.