Τσίπρας: “Μία σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ «θα ήταν πράγματι τερατογένεση», πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ και προοδευτική κυβέρνηση από το πρώτο βράδυ των εκλογών. Ηθική νομιμοποίηση ο αρχηγός μεγαλύτερου κόμματος να είναι Πρωθυπουργός σε αυτήν” (vid)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 18.09.22, 16:36Τσίπρας για Ευ Βενιζέλο: “Δεν περνά απαρατήρητος, έχει σημαντικό εκτόπισμα, είναι γνωστές οι διαφωνίες μας…” – Τι είπε για Αλιβιζάτο 18.09.22, 12:31Επανακρατικοποίηση ΔΕΗ, κατώτατος 800 ευρώ, 13η σύνταξη, ΑΤΑ – ανάσα για τους μισθούς! Που θα βρεθούν τα λεφτά: Πλήρως κοστολογημένο μέχρι τελευταίο ευρώ … το πρόγραμμα διακυβέρνησης του Τσίπρα 18.09.22, 11:33«Ναυάγιο»: Έστησαν απάτη για να κυριαρχήσει στην επικαιρότητα και να καλυφθεί το σκάνδαλο των υποκλοπών της ΕΥΠ – Παραπέμπονται για κακουργήματα οι 7 του συμβολαίου 17.09.22, 18:22Έχασε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με τη ΔΕΘ και τώρα παίρνει… ρελανς: Φθινοπωρινές βουτιές στα Χανιά ο Κυριάκος, ενώ το ΑΠΘ… (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.