Για πέμπτη συνεχή χρονιά ο διαγωνισμός διηγήματος και Φωτογραφίας από τον ΙΑΝΟ με θέμα «Το ρούχο»

Ο IANOS, για πέμπτη συνεχή χρονιά, διοργανώνει Διαγωνισμό Διηγήματος και Φωτογραφίας με θέμα, αυτή τη φορά, «Το ρούχο». 

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η ανακοίνωση των νικητών του διαγωνισμού διηγήματος στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24), παρουσία κοινού.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού που αποτελείται από τους Ευτυχία Γιαννάκη (συγγραφέα), Ανδρέας Μήτσου (συγγραφέας) και Κωνσταντίνο Μπούρα (ποιητή-κριτικό) θα ανακοινώσει τα 48 καλύτερα διηγήματα που επιλέχθηκαν, τα οποία και θα κυκλοφορήσουν την ίδια ημέρα σε μία ειδική συλλεκτική συλλογή διηγημάτων των Εκδόσεων IANOS καθώς και το σκεπτικό επιλογής των νικητών. 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα διαβαστούν τα διηγήματα με την υψηλότερη βαθμολογία, ενώ θα ανακοινωθεί και τo παμψηφεί άριστο διήγημα το οποίο θα κερδίσει μια δωρεάν συμμετοχή σε όποιο Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής του ΙΑΝΟΥ επιθυμεί (περιόδου Φθινόπωρο 2022).

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω livestreaming από το κανάλι του ΙΑΝΟΥ στο Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Link εκδήλωσης:  https://bit.ly/3Lx5Ipw

Link Livestreaming: https://bit.ly/3dD0DPM
**Η ανακοίνωση των νικητών του διαγωνισμού φωτογραφίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 20:30 στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.