Θεσσαλονίκη: Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. για τους ληστές που ταμπουρώθηκαν σε κατάστημα – Μεταμφιέστηκαν σε αστυνομικούς με αλεξίσφαιρο

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.Α.Σ. για τη ληστεία που σημειώθηκε χθες το ορωί σε κατάστημα στην περιοχή του Βαρδάρη, στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς ηλικίας 18, 22 και 22 ετών και για 22χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι, πρωινές ώρες χθες, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, αφού εισήλθαν σε εμπορικό κατάστημα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας φορείς αλεξίσφαιρου με διακριτικά σήματα της Ελληνικής Αστυνομίας, καπέλα με γείσο και κρατώντας ασύρματο, αποπειράθηκαν, με χρήση σωματικής βίας, να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό από 23χρονο αλλοδαπό υπάλληλο.

χορηγός επικοινωνίας

Αναλυτικά

Στην αυτόφωρη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για απόπειρα ληστείας σε επιχείρηση του κέντρου πόλης προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και… (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.